Естети Хоумс V
Описание на проекта:
Жилищна сграда „ЕСТЕТИ ХОУМС V“ с гаражи, офиси и заведение за хранене „Ресторант - Бар и динър“
Местоположение:
гр. Стара Загора (ул. „Кенали“ до НАП)
РЗП:
14 500 кв.м.
Апартаменти::
99 бр.
Развлечения:
Ресторант- Бар и Динър
Офиси:
3 бр.
Общ брой гариране:
121 бр. (гаражи и паркоместа)
Категория:

Project Description

„Естети Хоумс V“ нарекохме ”Перла в короната” на уникалния за Стара Загора бутиков, жилищен комплекс с контролиран достъп „Естети Хоумс“. 

Новата сграда предлага 3 офис – помещения, 121 гаража и паркоместа, прекрасен ресторант с детски кът, озелене8/-ни екстериорни пространства и зони за отдих във вътрешния ни просторен двор. 

Предлагаме ви богата селекция от едноспални, двуспални, триспални и многостайни апартаменти с квадратури от 66.77 до 539.28 кв.м. 

Пентхаус апартаментите на върха на „Естети Хоумс“ са още един диамант в нашата формула на успеха, както и имотите с озеленени дворове.

Панорамните гледки към Аязмото, Езерото „Загорка“, Парк „Бедечка“ и града обуславят комплекса като райско място за живот. Акцентът ни е върху чистотата и внимателната грижа за околната среда.  

Качеството на техническите характеристики на сградата е на особена висота и по всички стандарти: безгредов тип строителство, висок клас алуминиева дограма „Aluplast“, четирисезонен стъклопакет с високоенергийна ефективност, луксозни пътнически и транспортни асансьори „Orona“, както и естетически издържан архитектурен стил. 

Ще се погрижим и за много допълнителни удобства за вашето комфортно ежедневие и сигурност. Сградата ще разполага с 24 – часово видеонаблюдение. 

Локацията е в близост до автобусни спирки, училища и детски градини, МОЛ „Галерия“ и НАП.      

Най- новият ни сюрприз и комплимент към клиентите ни е безплатният 3D интериорен проект за всеки апартамент „До ключ“. Ще ви освободим от цялата тежест  по довършителните работи на вашия дом. Насладете на възможността, да влезете в новия си имот, съвършено завършен, още на Акт 16! 

Мечтатели сме и амбициите ни се увенчават с нови и нови идеи. Нашите клиенти са вдъхновение за нас!