Естети Хоумс II
Тип изпълнение:
жилищен комплекс в строеж, по проект с акцент върху апартаментната площ и гаражното пространство.
Местоположение:
гр. Стара Загора
Изпълнител:
"ЕСТЕТИ"
Категория:

Project Description

„Естети Хоумс II“ е жилищен комплекс, хармонично вписан в средата, в която е разположен – гората и града. Разположен на 2200м2 площ, в североизточната част на град Стара Загора е един малък оазис на спокойствието.

В близост да бул.Патриарх Евтимий, осигурява бърз достъп до централната част на града.

Жилишен комплекс „Естети Хоумс II“ се отличава със стил, качество и отговаря на най-високите стандарти в строителството.

Разполага с 7 етажа с избор от 67 апартамента: студиа, двуспални и триспални просторни апартаменти, както и с ексклузивни едноспални и двуспални апартаменти със собствени дворове.

Жилищата са просторни, носят усещане за удобство и топлина на бъдещите обитатели на сградата. Френските прозорци засилват усещането за живот сред природата, осигурявайки много естествена светлина и гледки.

За да осигури удобство и комфорт на живущите в сградата, комплексът предлага 27 надземни гаража, 42 открити паркоместа и един магазин.

Намира се в близост до Mall Galeria, кафенета, фитнес, басейн, аптека, училище, детска градина, хипермаркети и до автобусна спирка, улеснявайки предвижването до всяка точка на града.

Живот сред природата в сърцето на града!