Естети Хоумс II
Тип изпълнение:
жилищен комплекс в строеж, по проект с акцент върху апартаментната площ и гаражното пространство.
Местоположение:
гр. Стара Загора
Площ:
7000 кв.м.
Описание:
Жилищек комплекс Естети Хоумс II се състои от 67 апартамента, 1 голяма търговска площ/офис, 27 броя гаражи и 42 паркоместа. Сградата е в процес на строителство.
Категория:

Project Description

СГРАДА „ЕСТЕТИ ХОУМС II“

Телефон за връзка: +359 893 432712

ЗА ПРОЕКТА

Жилищна сграда „Естети Хоумс II“ е разположена в североизточната част на гр. Стара Загора. Тя се отличава с изключително модерна стилна визия с изчистени линии на фасадата.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

Жилищна сграда „Естети Хоумс II“ разполага с 7 етажа с избор от 67 апартамента: студиа, двуспални и триспални просторни апартаменти, както и с ексклузивни едноспални и двуспални апартаменти със собствени дворове.

Апартаментите са с една, две, три спални, с входно антре с вътрешен склад(дрешник), просторна всекидневна с кухненски бокс и балкон, общи баня с тоалетна – светли, просторни, с функционално разпределение и удобни пространства.

За да осигури удобство и комфорт на живущите в сградата, комплексът предлага 27 надземни гаража, 42 открити паркоместа и един магазин.

ЛОКАЦИЯ

  • В близост до парк „Аязмо“, „Бедечка“ и езерото „Загорка“
  • В близост до хипермаркети Кауфланд, Лидл, Билла и Mall Galeria
  • В близост до училище, детска градина, аптека и автобусна спирка, която осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града, което я прави част от предпочитан район за живеене.
  • В близост да кафенета, фитнес център, басейн
  • На 15 мин. пешеходно разстояние от центъра на града

Контакти

За допълнителна информация потърсете:

Весела Лишева

+359 893 432712

или ни пишете на:
office@esteti.bg