Жилищна сграда „Естети Хоумс“
Тип изпълнение:
жилищна сграда в строеж, по проект с акцент върху апартаментната площ и гаражното пространство
Местоположение:
гр. Стара Загора, кв. Самара 3
Описание:
Жилищна сграда с 2800 кв.м. Състои се от 23 апартамента, 2 магазина, 18 гаража и 7 паркоместа
Изпълнител:
"ЕСТЕТИ"
Категория:

Project Description

Жилищна сграда „Естети Хоумс“ е разположена в източната част на гр. Стара Загора.

Тя  се отличава с изключително модерна визия, изчистени линии и стилни декоративни елементи на фасадата. Сградата разполага с 7 етажа с партер, включително подземно ниво с гаражи, партерно ниво с магазини и  паркоместа и с 23 апартамента, разпределени на 5 жилищни етажа.

Апартаментите са с изложение запад/изток/север/юг и се състоят от спалня/-ни с балкон, входно антре с вътрешен склад(дрешник), просторна всекидневна с кухненски бокс и балкон, общи баня с тоалетна.

Общата разгъната застроена площ на сградата е 2800 кв.м. Кооперацията е на 7 етажа, проектиранa от водеща архитектурна компания.  Отличава с оптимални разпределения с цел максимално оползотворяване на пространството и без прекалено големи общи части. В сградата са разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Разполага с асансьор, луксозни общи части, контролиран достъп, денонощно видео наблюдение и облагородени зелени площи. Има възможност за закупуване на гаражи и паркоместа.

Намира се в близост до парк „Бедечка“, езерото „Загорка“, хипермаркети Кауфланд и Лидл, училища, детска градина и автобусна спирка, която осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града, което я прави част от предпочитан район за живеене.

Конструкцията е безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена фасадна облицовка с 15 години гаранция, нискоемисионен стъклопакет и немска дограма.