Една от най-важните строителните дейности в сградите е грубият строеж. Строителна компания ЕСТЕТИ съдейства на своите клиенти от първоначалния оглед за строителство до изпълнението на строежа.

За да e успешна реализацията на един проект, е необходимо да се направят проучвания на пазара – търсене и предлагане, нуждите и очакванията на потребителите, съвременните тенденции в развитието на съответната област, както проучване и анализ на редица други фактори.

Можем да Ви съдействаме и консултираме при намирането на парцел за строителство, да направим всички необходими предпроекти проучвания, да извършим всички градоустройствени процедури – ПУП, РУП, сметки по регулация.

Нашата фирма предлага комплексно обслужване с цел максимално да улесним клиента при ремонта или преустройството и обзавеждането неговото жилище.

Нашите професионализъм и опит ни дават увереност, че ще изпълним желания от Вас ремонт по възможно най-добрия начин. Наши служители биха могли да поемат изцяло ангажиментите по закупуване и доставка на строителни материали или обзавеждане, планиране на дейностите и надзор на проекта за реализация на дейностите по различните етапи.