Нашите професионализъм и опит ни дават увереност, че ще изпълним желания от Вас ремонт по възможно най-добрия начин. Наши служители биха могли да поемат изцяло ангажиментите по закупуване и доставка на строителни материали или обзавеждане, планиране на дейностите и надзор на проекта за реализация на дейностите по различните етапи.

Къртене, чистене и извозване

Специалисти от нашата компания изчисляват обема на строителните отпадъци, броя на контейнерите и времето, за което ще е необходимо да бъдат наети. Ние поемаме ангажимента по изхвърляне на ненужни мебели, премахване на стари настилки и облицовки, изкъртване или бутане на стени, съгласно одобрения проект. Ако той изисква пълно или частично премахване на съществуващи инсталации или прокарване на трасе за нови такива, те също се изкопават. В същото време се внимава да не бъдат засегнати инсталациите, за които сме преценили, че може да бъдат използвани. Така спестяваме средства и време за поправката им или повторното им изграждане.

Финалът на този етап е изчистен обект, подготвен за строителни и довършителни работи.

Мазилки и замазки

Мазилката е основен етап от строително-довършителните работи и служи като здрава основа за полагане на различни видове покрития. Нашата компания разполага с добре обучени майстори за изпълнение  на варо-гипсови и на варо-циментови мазилки, в зависимост от приложението и вида помещение. Следи се  за спазване на технологичните времена и изисквания, за да получите здрава, неронлива и без пукнатини основа за настилките, така че да се постигне идеална равнина на финала.

Монтаж на гипсокартон /сухо строителство/

Строителна компания ЕСТЕТИ разполага с няколко екипа от професионалисти с дългогодишен опит за монтаж на гипсокартон. Предлагаме следните услуги:

 • лепене на гипсокартон;
 • гипсокартон на конструкция;
 • монтаж на вата;
 • предстенна обшивка;
 • изграждане на преградни стени по система;
 • окачени тавани;
 • декоративни елементи.

Нашата цел е клиента да получи перфектен облик и желаната функционалност на помещенията в своя дом или офис.

Монтаж на окачени тавани

Строителна компания ЕСТЕТИ изпълнява различни по вид тавани за дома, офиса, магазини, хотели, ресторанти, санитарни помещения, както в различни производствени и административни сгради със специфични изисквания за шумоизолация и пожаробезопасност.

Фирмата ни извършва монтаж на:

 • Растерни окачени тавани – предлагаме богата гама от цветове, както и разнообразие от размерите на паната и конструкцията. Те се отличават със своята визия, функционалност, бърз монтаж и демонтаж на паната, лесно почистване и лесен достъп до електрическа инсталация, вентилация и отопление.
 • Акустични окачени тавани – подходящи за училища, зали, дискотеки и др. Изготвят се от качествени материали с необходимата звукоизолация и звукопоглъщане.
 • Окачените тавани тип „Хънтър“ – подходящи за санитарни помещения, закрити басейни и др. изграждат се от влагоустойчиви ламели, окачени на определено разстояние от основния таван, с дълъг живот и са лесни се почистване.

 

Нашата фирма разполага с екип от майстори за изработката на окачени тавани, фигури, куфари, скрито осветление и др.за постигане на отлични резултати по проекта на клиента.

Монтаж на топло-хидро и шумоизолация

Строителна компания ЕСТЕТИ предлага широк спектър от услуги за топло-хидро и шумоизолация за търговски и жилищни сгради.

Ние предлагаме:

 • Вътрешна и фасадна топлоизолация;
 • Хидроизолация на основи и фундаменти на сгради, на покриви, бани, балкони, тераси, басейни и други;
 • Шумоизолация за стени, под и тавани.

Ел. инсталации

Нашата компания разполага със специалисти по изграждането, местенето или ремонтът на различни ел. инсталации на конкретния обект. Избираме най-добрите решения за ел. инсталациите- определяне на кръговете на осветление, пресмятане на мощностите и съответните бушони и защити,вида и разположението на изводи за контакти, вида конзоли за ключовете и контактите, на осветителните тела, цялостното окабеляване, ел.табла и др., за отопление, вентилация и климатизация,  които ще Ви осигурят максимален комфорт.

ВиК услуги

Нашата фирма разполага с майстори за цялостно изграждане или поправка на водопроводната ви инсталация:

 • монтажи;
 • подмяна на стари тръби;
 • намиран и поправка на спукани тръби;
 • точно позициониране на изводите за топла и студена вода, за мръсни канали и бойлери;
 • релокация на стари тръби и други.

Лепене на плочки

Нашите специалисти изчисляват точната квадратура и количества – теракота, гранитогрес, фаянс и стенните облицовки, необходими за прецизното изпълнение на интериорния проект. Ангажираният с проекта интериорен дизайнер ще проследи полагането на плочките и спазването на растера, фугите, поставянето на фризовете и декоративните плочки на правилните места.

Шпакловане

Шпакловането е довършителна дейност, която придава краен завършен вид на стени и тавани. Задължително е при подготовка им за боядисване. И най-малките неравности и грапавини отчетливо личат на светлина, ако тази строителна дейност не е изпълнена качествено. Строителна компания ЕСТЕТИ разполага с майстори за шпакловане и шкурене на стени и тавани във всякакви помещения. Ние гарантираме бързина, коректност и качество на отлични цени.

Боядисване

Строителна компания ЕСТЕТИ предлага боядисване на стени и тавани в апартаменти, офиси, магазини и др. Екипът ни от майстори бързо и прецизно ще придаде съвсем нов вид на вашите помещения.